X
GO

Vacature ondersteuner
planning en organisatie (0,4 fte)

Het Novalis College is met onmiddellijke ingang en op tijdelijke basis op zoek naar een ondersteuner voor schoolleiding en organisatie

Werkzaamheden

Organisatorische taken
Coördineert en biedt ondersteuning bij diverse activiteiten in de school en onderhoudt contacten met de desbetreffende eindverantwoordelijken.
Het betreft zaken als diploma-uitreiking, vieringen, werkweken, excursieweken.

Onderwijs- en personeelsadministratie
Ondersteunt de schoolleiding.
Beheert professionaliseringsdossiers en verzuimadministratie van medewerkers.
Coördineert/organiseert werving en selectie van medewerkers.

Overige taken
Ondersteunt bij allerhande voorkomende werkzaamheden die direct of zijdelings met bovenstaande in verband staan.

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke kracht die van aanpakken weet, zelfstandig kan opereren in een bijzondere, fijne en dynamische schoolomgeving. Een medewerker met een hands-on mentaliteit en die er plezier in heeft om snel te schakelen.
Inschaling en arbeidsvoorwaarden geschieden conform de CAO-VO.

Altijd al benieuwd geweest naar het Novalis College en ons vrijeschool onderwijs? Wat maakt het werken in de school nu zo bijzonder? Reageer dan uiterlijk 27 december a.s. op deze functie door een korte motivatiebrief en C.V. te sturen naar de rector van de school, mevrouw Marijke Vermeer.
Voor telefonische inlichtingen over deze functie gelieve contact op te nemen met de rector via het centrale telefoonnummer van de school (040) 269 93 10.VACATURE APPLICATIEBEHEERDER
LEERLINGENADMINISTRATIE (0,4 fte)

Het Novalis College is met onmiddellijke ingang en op tijdelijke basis (januari 2020 – zomervakantie) op zoek naar een Magisterexpert met kennis van Untis of bereid is hierover kennis op te doen. Vanuit jouw rol ken je de wet- en regelgeving m.b.t. de inrichting van het voortgezet onderwijs, de inrichting van de schoolorganisatie inzake studies met bijbehorende profielen en vakken, cijferstructuren en examens, klassen, lesgroepen, roosterimport, jaarplanning en leerling administratieve processen en systemen.

Je hebt veel contact met de gebruikers en zoekt continue naar goed beheersbaar maatwerk binnen de kaders. Je anticipeert op ontwikkelingen en je legt vragen tijdig voor aan het management van de school. Je bent in samenwerking met de huidige applicatiebeheerder het aanspreekpunt voor gebruikers bij vragen, klachten, calamiteiten en onderlinge afstemming.

Werkzaamheden

Magister

  • In samenwerking met de huidige applicatiebeheerder adviseren en ondersteunen in het beheer van de cijferstructuur
  • Ondersteunen in het werk met de eindexamenmodule
  • Ondersteunen en monitoren dat de correcte leerlinggegevens worden uitgewisseld met BRON
  • Stemt wensen van gebruikers af bij de inrichting, wijziging of uitbreiding van Magister
  • Verzorgt incidenteel instructies en heldere communicatie met gebruikers

Untis

  • In samenwerking met de roostermaker zorgdragen voor een goede synchronisatie tussen Untis en Magister
  • Voorstellen tot verbeteren van de inrichting van zowel het Untis en het rooster als Magister voor een zo goed mogelijke synchronisatie tussen deze twee

Algemeen

Het in samenwerking met de huidige applicatiebeheerder doen van voorstellen aan de schoolleiding die leiden tot een helder en accuraat gebruik en toepassing van Magister en Untis in de school voor vmbo-t, havo en vwo.

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke kracht met kennis en ervaring op het gebied van Magister, cijferinrichting en examenmodule die van aanpakken weet, zelfstandig kan opereren in een bijzondere, fijne en dynamische schoolomgeving. Een medewerker met een hands-on mentaliteit en die er plezier in heeft om snel te schakelen en gebruikers met geduld en een open mind te instrueren. Bekendheid met het Vrije Schoolonderwijs is een pre.

Inschaling in schaal 8 en arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VO.

Altijd al benieuwd geweest naar het Novalis College en ons vrijeschool onderwijs? Wat maakt het werken in de school nu zo bijzonder?

Reageer dan uiterlijk 27 december a.s. op deze functie door een korte motivatiebrief en C.V. te sturen naar de rector van de school, mevrouw Marijke Vermeer m.vermeer@novalis.nl.

Voor telefonische inlichtingen over deze functie gelieve contact op te nemen met de rector
via het centrale telefoonnummer van de school (040) 296 93 10.