X
GO

Vacatures

Het Novalis College is een school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs in Eindhoven. De school is gehuisvest in een nieuw, milieuvriendelijk gebouw en telt 580 leerlingen. De school biedt vrijeschoolonderwijs aan op vmbo-t, havo- en vwo-niveau. Tevens is in de school een klas met zmlk-leerlingen geïntegreerd.

 

Vacature technisch conciërge

580 leerlingen van het Novalis College in Eindhoven zoeken een technisch conciërge. Ben je hulpvaardig, stressbestendig en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het onderwijs?
Solliciteer nu!

Novalis College

Het Novalis College is een school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs in Eindhoven. De school is gehuisvest in een nieuw, milieuvriendelijk gebouw en telt 580 leerlingen. Hier bieden we vrijeschoolonderwijs aan op vmbo-t, havo- en vwo-niveau en er is tevens een klas met zmlk-leerlingen.

Wat ga je doen?

Als technisch conciërge bied je technische ondersteuning aan leerlingen, collega’s en gasten op onze school. Je draagt zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het gebouw, treedt op bij conflicterend gedrag van leerlingen en verzorgt kantinediensten, zoals voorraadbeheer en -inkoop en het serveren tijdens vergaderingen. Je werkt veel zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het sleutelbeheer, de inschakeling en begeleiding van derden en het signaleren en verhelpen van storingen. Je verleent hulp bij calamiteiten, EHBO en BHV en houdt toezicht op de beveiliging binnen en buiten het gebouw. Daarnaast bied je ondersteuning bij het beantwoorden van de telefoon, de absentieadministratie, de postverwerking en het aansturen van de schoonmaakmedewerkers.
Als conciërge heb je verantwoordelijkheden in de facilitaire dienst en de pedagogische ondersteuning aan leerlingen en collega’s. Je opent en sluit de school en zorgt dat de dag en week goed kan beginnen. Samen met collega’s organiseer en begeleid je ouderavonden, open avonden en contactavonden. Je werkt soms dus ook ‘s avonds of in het weekend. Je draagt zorg voor de telefooncentrale, het kluisjessysteem en een goed en veilig pedagogisch klimaat.
Je bent de gastheer/gastvrouw van de school.
Verder ben je bereikbaar en betrokken bij calamiteiten en (nachtelijke) alarmdiensten, begeleid je leerlingen die een taak hebben gekregen en vang je leerlingen op wanneer een docent afwezig is.

Wij zijn op zoek naar een technisch conciërge met:

  • een afgeronde opleiding SPW 3, vaktechnische opleiding of aantoonbare werkervaring met jongeren
  • vaktechnische kennis van gebouwen, apparaten, installaties, veiligheidsvoorschriften en geautomatiseerde systemen
  • ervaring met routinematige werkzaamheden en telefooncentrales
  • EHBO, BHV en horeca (HACCP) diploma’s (of bereid deze te behalen)
  • ervaring met kantinewerkzaamheden en het aansturen van ondersteunend personeel
  • goede sociale vaardigheden (stressbestendig en in staat op te treden als sleutelfiguur bij verstoringen of opvallend gedrag)
  • inzicht in de organisatie van een onderwijsinstelling
  • affiniteit met het vrijeschoolonderwijs

Wij bieden jou

Een dienstverband van 0,9 FTE en een afwisselende baan in het voortgezet vrijeschoolonderwijs in Eindhoven. Het is een tijdelijke functie voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform cao VO en je wordt ingeschaald in schaal 4 (cao VO). Het salaris is afhankelijk van opleiding(en) en ervaring.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 9 oktober naar Thessa Lookman: t.lookman@novalis.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je haar ook mailen.
We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!