X
GOVoorlichtingsmomenten en contact

Agenda

Gedurende schooljaar 2020-2021 zijn er weer diverse informatiemomenten gepland. Dit najaar vraagt van ouders, groep 8 leerlingen en het Novalis College behoorlijk wat flexibiliteit. We kunnen bij het plannen van informatiemomenten nauwelijks een maand vooruit kijken. We doen dan ook ons uiterste best om gedurende dit schooljaar voorlichtingsactiviteiten te realiseren. Onderstaande activiteiten vinden dan ook plaats onder voorbehoud.


Infoavonden

Gezien de aangescherpte coronaregels en een dringend advies vanuit de VO-Raad kunnen de geplande infoavonden in november niet doorgaan. De infoavonden zijn verplaatst naar dinsdag 26 en donderdag 28 januari 2021.

Conform de regels van het RIVM kunnen we helaas een beperkt aantal ouders per infoavond ontvangen. We verzoeken u dan ook dringend om alleen (1 ouder zonder kinderen) naar de infoavond te komen. Wanneer de vraag erg groot is, behoort een extra infoavond tot de mogelijkheden.

Tijdens deze infoavonden geven we informatie over het Novalis College en over de manier waarop we met de leerlingen werken. U kunt een aantal lokalen bezoeken en natuurlijk beantwoorden we graag uw vragen.

Infoavonden vinden plaats op:
26 januari : voor ouders (1 ouder per gezin): Inschrijfformulier.
28 januari: voor ouders (1 ouder per gezin) : Inschrijfformulier.

 

Minilessen

Onderstaande informatie is niet bedoeld voor leerlingen van Vrije Basisschool de Regenboog, Vrijeschool Brabant of Vrijeschool Peelland. Neemt u alstublieft contact op met de huidige leerkracht van uw zoon/dochter voor meer informatie.

Voor de leerlingen van groep 8 van de basisscholen staan onze leraren klaar om op de volgende dag minilessen te verzorgen:

3 februari       2021 - 13.45 – 15.45 uur : Inschrijven minilessen voor groep 8.
Wij vragen uw zoon/dochter om 13.45 uur aanwezig te zijn, u kunt uw zoon/dochter weer om 15.45 ophalen.

Ouders kunnen helaas niet op het schoolterrein worden ontvangen, wij hopen op uw begrip.

 

OPEN DAG - 31 januari 2021

Op dit moment is de open dag nog niet 100% ingevuld. Zodra we u hierover meer kunnen vertellen, vindt u meer informatie op deze pagina.

31 januari: open dag (binnenkort mogelijkheid inschrijven).


Omdat de RIVM regels kunnen veranderen, kan het gebeuren dat we informatieactiviteiten moeten aanpassen. Bovenstaande activiteiten vinden dan ook plaats onder voorbehoud. Bezoekt u regelmatig deze pagina om goed op de hoogte te blijven?

We hopen u en jou te ontmoeten tijdens een van onze informatie activiteiten!

 

Contact

Heeft u verder nog vragen en of opmerkingen, dan kunt u mailen naar post@novalis.nl.

Flyer 2020