X
GO

Foto 2

Voortgang onderwijs in verband met het coronavirus

16 maart: Gisteren hebben wij jullie geïnformeerd dat onze school voorlopig tot 6 april gesloten is. Dat betekent dat alle periodes en vaklessen vervallen. Vandaag heeft overleg plaatsgevonden met een project/crisisteam om te bekijken hoe het onderwijs zo goed mogelijk gefaciliteerd kan worden. We willen uiteraard het onderwijsproces zo goed mogelijk laten doorgaan en we hebben daarbij de hulp van ouders en de inzet van de leerlingen hard nodig....

Reguliere aanmeldingen

Reguliere aanmeldingen klas 7 schooljaar 2020-2021 / Antoon Schellens College, Pleincollege Helder en Stedelijk EOA, meer informatie vindt u hier
ActueelNieuws, voorstellingen & lezingen

Blijf op de hoogte en bezoek onze lezingen, toneel- en muziekvoorstellingen.

Lees verder >
RoostersLesroosters & jaarplanning

De lesroosters, dagelijkse roosterwijzigingen, feestdagen en vakanties.

Lees verder >
ContactContactgegevens & routebeschrijving

Informatie over bereikbaarheid en parkeren.

Lees verder >


Actueel 

Vlag Novalis College

Onderweg naar Waldorf100!

Op 28 oktober vieren de vier vrije scholen in de regio Eindhoven-Helmond in het Parktheater het 100-jarig bestaan van het wereldwijde vrijeschoolonderwijs.
We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Welkom

Welkom bij het Novalis College, een school voor Voortgezet Vrijeschoolonderwijs in Eindhoven. Met ruim 550 leerlingen, verdeeld in 23 klassen, zitten we in een milieuvriendelijk schoolgebouw aan de Sterrenlaan 16.

Het Novalis College is in de eerste plaats een vrijeschool: dat betekent dat de leerling de mogelijkheid krijgt om alle kwaliteiten tot ontwikkeling te laten komen. Niet alleen de prestaties van de leerling zijn leidend, maar uiteraard gaan leerlingen wel richting diploma Vmbo-T, Havo en Vwo. Leerlingen op onze school volgen daarom alle gewone vakken; tevens krijgen ze een groot aantal praktische- en kunstzinnige vakken: muziek, drama, koor, euritmie en allerlei vormen van handvaardigheid, tekenen en textiel. Op deze website krijgt u een indruk van onze school en van ons onderwijs. Voor meer informatie bent u van harte welkom op onze open dag, minilessen, uitvoeringen en presentaties!