X
GO

Vacature

Het Novalis College is een school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs in Eindhoven. De school is gehuisvest in een nieuw, milieuvriendelijk gebouw en telt 580 leerlingen. De school biedt vrijeschoolonderwijs aan op vmbo-t, havo- en vwo-niveau. Tevens is in de school een klas met zmlk-leerlingen geïntegreerd.

Onze vacatures, ook stichtingsbreed, zijn te vinden op Meesterbaan.nl.

 

Vacature conciërge

580 leerlingen van het Novalis College in Eindhoven zoeken een veelzijdige conciërge. Ben je sociaal en stressbestendig en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het onderwijs? Solliciteer nu!

Novalis College

Het Novalis College in Eindhoven is een vrijeschool voor vmbo-t, havo en vwo. Onze leerlingen leren meer dan alleen voor een diploma; de leerling maakt eigen schriften in de periodelessen, krijgt veel verschillende vakken en we dagen onze leerlingen uit te werken met hoofd, hart en handen. Je mag hier ontdekken en worden wie je bent.

Voor de versterking van ons conciërge team zijn wij nog op zoek naar een collega voor ongeveer 20 uur per week.

Wat ga je doen?
De conciërgetaken behelzen het zijn van een eerste aanspreekpunt voor leerlingen bij praktische aangelegenheden en het bijdragen aan een veilige en schone schoolomgeving. Daarnaast verlenen de conciërges ondersteunende taken ten behoeve van het functionele verblijf van gebruikers in en buiten de gebouwen alsmede het verlenen van ondersteunende diensten aan deze gebruikers van de gebouwen. De conciërge draagt zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van de gebouwen, verricht ondersteunende diensten en treedt op bij conflicterend gedrag van leerlingen.

We zoeken iemand die het leuk vindt om met mensen met verschillende karakters om te gaan, die bereid is om te handen uit de mouwen te steken, die handig is om kleine reparaties te verrichten of storingen op te lossen, die een dienstverlenend karakter heeft en affiniteit heeft met het vrijeschool onderwijs.
We bieden een tijdelijk dienstverband en salariëring volgens de CAO VO schaal 4.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en cv naar s.janson@novalis.nl.