X
GO
Het profielwerkstuk van vwo-leerlinge Samira van de Meulengraaf uit klas 12b – over haar zoektocht naar haar donorvader – is op dinsdag 11 juni tijdens de uitreiking van de KNAW Onderwijsprijs 2019 door een jury van topwetenschappers bekroond met de tweede prijs.
Lees verder

Bonte stoet over rode loper tijdens galabal.

Geplaatst op:
Jongens in pak, meisjes in prachtige jurken en voertuigen in alle soorten en formaten. Het jaarlijkse gala van de examenleerlingen van het Novalis College op het Ketelhuisplein op Strijp S was ook ditmaal een geweldig kijkspektakel.
Lees verder
Het beroemde internationale circus Renz heeft zijn tenten op gezet in Eindhoven. De bijzonder getalenteerde en gedreven meisjes, Anne Frericks en Jet Scheepers uit klas 7C hebben op vrijdag 17 mei..
Lees verder

Seizoen Ultimate Frisbee

Geplaatst op:
Het seizoen Ultimate Frisbee is begonnen voor de klassen 8B en 8C. Het Eindtoernooi zalplaats vinden op 21 juni.
Lees verder

VAKKANJERS: Janne, Isa, Josephine en Noni

Geplaatst op:
Regiofinale op 11 maart bij Summa College in EindhovenJanne, Isa, Josephine en Noni uit klas 7A van het Novalis College presenteren hun ‘monument van nu’ op weg naar de landelijke finale van Vakkanjers.
Lees verder

Novalis Got Talent Februari 2019

Geplaatst op:
Talenten show van februari 2019
Lees verder

Lessen Coaching

Geplaatst op:
Onder leiding van dhr. Verhoeven zijn we bij het vakLichamelijke Opvoeding, in klas 8B, begonnen met lessen in Coaching.
Lees verder

WOW dag

Geplaatst op:
Een grootste braderie met spetterende mini theatervoorstellingen, leerlingen met kratten vol zelfgemaakte spulletjes sjokte enthousiast door de school. Met veel ijver is een knallende dag georganiseerd waarbij de leerlingen alle ruimte kregen om initiatief te nemen voor het goede doel.
Lees verder

Bevindingen inspectiebezoek

Geplaatst op:
In juni heeft de inspectie een bezoek gebracht aan scholen van de SGVVS. Bij het Karel de Grote College vond een uitgebreid onderzoek plaats, het Novalis College werd bezocht met het doel motiverende kenmerken in het Havo-onderwijs te onderzoeken.
Lees verder
Op 29 november hebben de leerlingen met vereende krachten het eigen Eindtoernooi georganiseerd. Ze hebben er een proces van 10 weken van gemaakt. De verschillende rollen van Coach, Fitness-instructeur, Scheidsrechter en Organisator zijn in deze 10 weken geoefend en in de week vóór het toernooi geëvalueerd met een zelf-evaluatie.
Lees verder
Pagina 5 van 10 [5]

Archief