X
GO
Het Novalis College heeft een gouden Schoolkantine Schaal 2019 - 2020 van het Voedingscentrum verdiend. Hiermee laten wij zien dat onze schoolkantine gezond is ingericht.
Lees verder

Basketbalseizoen: Om kunnen gaan met verschillen

Geplaatst op:
Om kunnen gaan met verschillen tijdens bijzondere afsluiting voor klas 10. Op donderdag 28 november is het Seizoen basketbal op een prachtige manier afgesloten met een eindtoernooi. Op indrukwekkende wijze lieten de leerlingen zien dat zij om weten te gaan met de verschillen die er onderling zijn.
Lees verder

Filmpje over eeuwfeest online!

Geplaatst op:
Het was al aangekondigd. En nu is het voor iedereen te zien: Een leuke korte – door leerlingen gemaakte - documentaire over het Eeuwfeest van de regionale vrijescholen, dat op 28 oktober plaatsvond in het Eindhovense Parktheater!
Lees verder
Alle leerlingen van de vier vrijescholen in de regio vierden op maandag 28 oktober in het Parktheater in Eindhoven op grootse wijze het 100-jarig bestaan van het vrijeschoolonderwijs. Ze leefden zich creatief uit tijdens allerlei workshops en klonken als klokken tijdens het koorzang in de grote zaal.
Lees verder
Novalis-leerling Flip Stroom uit klas 7B sleepte op 20 oktober de eerste prijs in de wacht tijdens de Shorts by Kids-competitie van Cinekid. Flip maakte een stopmotion-film over zijn lievelingsband The Beatles.
Lees verder
Nog maar een paar dagen. En dan vieren de vier vrijescholen in de regio Eindhoven/ Helmond het 100-jarig bestaan van het vrijeschoolonderwijs in het Parktheater. Alle medewerkers en leerlingen van Vrije School Brabant, Vrije School de Regenboog, Novalis College en Vrije School Peelland zijn erbij.
Lees verder
Het is deze week stil op het Novalis College. Traditiegetrouw trekken de leerlingen er in oktober op uit. Tijdens de werkweek (klas 7 en 9) en excursie/ activiteitenweek ontmoeten de ze de wereld om hen heen én elkaar!
Lees verder

Blog: Nog zes weken en dan………Waldorf100!

Geplaatst op:
Op 28 oktober vieren de vier vrijescholen in de regio Eindhoven-Helmond in het Parktheater het 100-jarig bestaan van het wereldwijde vrijeschoolonderwijs. Via deze blog houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. Ditmaal een fotoverslag van het landelijke feest in Maarssen…
Lees verder

Novalis nieuwsbericht : Onderweg naar Waldorf100!

Geplaatst op:
  Een mooie – en Nederlands ondertitelde – film: Waldorf100 The Movie!
Lees verder
Sexting, vloggen, gamen en chatten: Wat houdt jongeren online bezig? Moet je pubers op sociale media in de gaten houden of schend je dan hun privacy? En welke afspraken zijn reëel als het gaat over computer- en telefoongebruik? De interactieve ouderavond Log In geeft ouders inzicht..
Lees verder
Pagina 3 van 10 [3]

Archief