X
GO

Softbalteam uit klas 9D in "Hall of Fame"

Geplaatst op:
Op dinsdag 18 juni heeft het team Erwtesnert op een met zon overgoten ochtend het Eindtoernooi Softbal voor de klassen 9 gewonnen. Na een spannende finale trokken de leerlingen uit 9D aan het langste eind.
Lees verder

Klas 11C bokst er buiten op los!

Geplaatst op:
Op maandag 3 juni gaven Eva Propsma (11C) en Noortje Colen(11C) een workshop Boksen. Dit evenement vond plaats op de Playground, buiten,..
Lees verder

Nominatie voor Fenne Kusters : "Wat doe jij morgen?"

Geplaatst op:
Fenne Kusters uit klas 8A was op 12 juni jl. één van de 20 genomineerde prijswinnaars bij de verhalencompetitie “Wat doe jij morgen?” van Randstad Onderwijs & Van Dijk Educatie. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat er ruim 1600 verhalen waren ingezonden.
Lees verder

Pauzeplay brengt brugklassers in beweging

Geplaatst op:
Het Novalis College in Eindhoven staat dit voorjaar op tegen het zitgedrag van jongeren. Op woensdag 12 en vrijdag 14 juni werden de leerlingen tijdens het project Pauzeplay uitgedaagd om de pauze bewegend door te brengen.
Lees verder
Het profielwerkstuk van vwo-leerlinge Samira van de Meulengraaf uit klas 12b – over haar zoektocht naar haar donorvader – is op dinsdag 11 juni tijdens de uitreiking van de KNAW Onderwijsprijs 2019 door een jury van topwetenschappers bekroond met de tweede prijs.
Lees verder

Bonte stoet over rode loper tijdens galabal.

Geplaatst op:
Jongens in pak, meisjes in prachtige jurken en voertuigen in alle soorten en formaten. Het jaarlijkse gala van de examenleerlingen van het Novalis College op het Ketelhuisplein op Strijp S was ook ditmaal een geweldig kijkspektakel.
Lees verder
Het beroemde internationale circus Renz heeft zijn tenten op gezet in Eindhoven. De bijzonder getalenteerde en gedreven meisjes, Anne Frericks en Jet Scheepers uit klas 7C hebben op vrijdag 17 mei..
Lees verder

Seizoen Ultimate Frisbee

Geplaatst op:
Het seizoen Ultimate Frisbee is begonnen voor de klassen 8B en 8C. Het Eindtoernooi zalplaats vinden op 21 juni.
Lees verder

VAKKANJERS: Janne, Isa, Josephine en Noni

Geplaatst op:
Regiofinale op 11 maart bij Summa College in EindhovenJanne, Isa, Josephine en Noni uit klas 7A van het Novalis College presenteren hun ‘monument van nu’ op weg naar de landelijke finale van Vakkanjers.
Lees verder

Novalis Got Talent Februari 2019

Geplaatst op:
Talenten show van februari 2019
Lees verder

Archief