X
GO

Voortgang onderwijs in verband met het coronavirus

Geplaatst op:
Update 15 mei: Update inzake vorderingen richting heropening van het schoolgebouw Met deze brief gaan we in op de situatie die ontstaat in de maand juni, de maand waarin de scholen (gefaseerd) heropenen. Het heropenen heeft veel voeten in aarde. Er zijn nog veel zaken onbekend of onvoldoende duidelijk. Het kabinet besluit uiterlijk 20 mei of opening van de scholen
Lees verder
Als pdf bestand te bekijken, vragen en antwoorden over het corona-virus en de aanpak van het Novalis College.
Lees verder
Er waait deze dagen een creatieve wind door het Novalis College. Alle leerlingen van klas 7 en 8 worden in het kader van de jaarlijkse Kunstweken in veertien dagen tijd klaargestoomd tot heuse filmmakers. Op 13 maart zijn de eindresultaten te zien op de grote schermen van het NATLAB.
Lees verder

Sterre, Luna en Karlijn met robotteam π naar USA

Geplaatst op:
Drie leerlingen van het Novalis College maken komende weken deel uit van het Robotics Team π (pi), dat in Salt Lake City (Utah, USA) deelneemt aan de wereldwijde wedstrijd in het kader van de First Robotics Competition 2020.
Lees verder
Het Novalis College barst van het talent. Dat bleek maar weer eens tijdens de jaarlijkse editie van ‘Novalis got talent!. Maar liefst 22 leerlingen brachten op vrijdag 14 februari gezamenlijk 13 bijzondere acts op het podium, vol humor, emotie en spanning.
Lees verder

Talentenjacht vrijdag 14 februari 2020: 20.00 uur

Geplaatst op:
Aanstaande vrijdag 14 februari is er een mooie liefdevolle talentenjacht! Er staan een aantal mooie optredens gepland.
Lees verder
Met hun zelfbedachte Stay Healthy-ruggensteun voor ouderen sleepten Elise, Romi, Rosa en Lorianne uit klas 8A de schoolprijs binnen van de Vakkanjers Explorer-competitie 2020. Tijdens een halve finale tegen teams uit de regio krijgen ze nu de kans zich te plaatsen voor de landelijke finale, op 21 juni in Apeldoorn.
Lees verder

Bijna 2000 bezoekers op open dag!

Geplaatst op:
Het vrijeschoolonderwijs staat ook dit jaar weer volop in de belangstelling. Dat blijkt wel uit het flinke bezoekersaantal van de open dag op zondag 26 januari. De teller stond aan het einde van de dag op bijna 2000.
Lees verder
Het Novalis College heeft een gouden Schoolkantine Schaal 2019 - 2020 van het Voedingscentrum verdiend. Hiermee laten wij zien dat onze schoolkantine gezond is ingericht.
Lees verder

Basketbalseizoen: Om kunnen gaan met verschillen

Geplaatst op:
Om kunnen gaan met verschillen tijdens bijzondere afsluiting voor klas 10. Op donderdag 28 november is het Seizoen basketbal op een prachtige manier afgesloten met een eindtoernooi. Op indrukwekkende wijze lieten de leerlingen zien dat zij om weten te gaan met de verschillen die er onderling zijn.
Lees verder
Pagina 2 van 10 [2]

Archief