X
GO

Infoavond trekt ruim 450 belangstellenden

Geplaatst op:

De belangstelling voor het middelbare vrijeschoolonderwijs is enorm. Op dinsdag 8 november bezochten ruim 450 bezoekers de jaarlijkse infoavond. Voor een groot deel was het de eerste kennismaking met het Novalis College.

De infoavond is met name bestemd voor ouders die nog maar weinig van het vrijeschool onderwijs weten. Het is doorgaans wat rustiger dan tijdens de open dag en de nadruk ligt vooral op informeren. Kortom: de ideale mogelijkheid om goed kennis te maken met onze school, de medewerkers en de leerlingen.

Na ontvangst en openingswoordjes konden de bezoekers op hun gemak rondwandelen door de school. In het hoofdgebouw waren diverse lokalen geopend, zoals de lokalen voor koken, textiele werkvormen, creatieve technologie en drama. De daar werkende leerlingen en leraren namen alle tijd om alle vragen van de nieuwsgierige ouders te beantwoorden.

Voor meer specifieke vragen konden de bezoekers terecht op een informatiemarkt in de nieuwbouw. Hier werden vele vragen gesteld over de leerlijnen, de ondersteuning en aanname en het hoofdonderwijs. Ook waren er stands van de ouderraad, de pedagogische werkgroep en de leerlingen raad. Uiteraard kon er onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers ook nog worden genoten van muziek.

 

 

| Terug

Archief