X
GO

Spetterend galafeest afgelopen donderdag!

Geplaatst op:

Het was twee jaar geleden en leerlingen en docenten hadden er veel zin in. Om 20.30 uur kwamen de leerlingen aan, in mooie auto’s of andere originele vervoersmiddelen, om uiteindelijk over de rode loper de locatie binnen te treden. Er was veel publiek, ouders, broers en zussen en andere leerlingen, om de examen leerlingen te verwelkomen.

We hadden een mooie sfeervolle locatie gehuurd, een nieuwe ruimte die goed bevallen is. Al snel vulde de dansvloer zich met leerlingen en regelmatig ook met docenten, die zich tot het einde goed vermaakten.

Op de eerste verdieping zaten leerlingen die het fijner vonden om rustig te kletsen en de drukte beneden van boven gade te slaan. Buiten was er een kleine ruimte ingericht om te roken of even een luchtje te scheppen. Overal was de sfeer goed en gezellig en was er veel interactie tussen leerlingen onderling, maar ook tussen leerling en docent.

Er waren ook een aantal ex leerlingen die hun gala het vorig jaar gemist hebben en het was leuk om hen opnieuw te ontmoeten.

Er zijn bij binnenkomst, maar ook binnen, prachtige foto’s gemaakt die de sfeer goed weergeven. De leerlingen ontvangen nog een mail met de link naar de foto’s, zodat ze die zelf kunnen bekijken.

Om 1.00 uur eindigde ons feestje en we kijken dus terug op een geslaagd gala!

 

 

 

 

 

| Terug

Archief