X
GO

Lentefestival

Geplaatst op:

Vrijdag 22 april was het eerste lentefestival een feit. Even spannend of de geplande buiten activiteiten door konden gaan, want het werd opeens wel heel donker en de wind stak op

Maar om 17 uur straalde de zon door de wolken en kon het echt beginnen. Twinkelende lampjes, lampionnen en gekleurde linten; de verwachting hing in de lucht. Meteen vanaf het begin was er een fantastische sfeer. Het voelde echt als een festival. Binnen draaide de DJ en werd er volop gedanst en meegezongen. Terwijl buiten de schoolband meerdere sets neerzette.

Er zijn honderden foto’s gemaakt in de fotohokjes (wat hebben we gelachen!) en alle bezoekers waren in het zwart/ wit gekleed, zodat de kleuren van de decoraties goed naar voren kwamen. Neon bandjes, neon schmink, je kon kleuren op de muren en op de grond krijten. Overal stonden groepjes te swingen met de koptelefoons van de silent disco of zaten lekker bij elkaar op de picknickbanken.

Tussendoor werd er genoten van een lekkere pannenkoek of een frietje en een drankje. Wat ging de tijd snel voorbij en het protest was groot toen het laatste nummer werd gedraaid. Kortom een heel goed begin van de meivakantie en volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

 

 

 

 

 

| Terug

Archief