X
GO

Na negen maanden een mooie bevalling: Eindwerkstukpresentaties

Geplaatst op:

Het had niet veel gescheeld of we hadden een backup plan moeten inzetten voor de eindwerkstukpresentaties van de huidige eindexamenleerlingen. Nog net op de valreep hebben we mogen genieten van een aantal parels van eindwerkstukpresentaties.

Vrijdag 11 december en zaterdag 12 december jl. vonden op school de eindwerkstukpresentaties plaats. In drie aparte ruimtes (11a in de aula, 12a in de gymzaal en 11b in het grotere tekenlokaal) hielden leerlingen in shifts van drie hun eindwerkstukpresentatie voor hun klas en hun begeleiders.

Per leerling waren er daarnaast maximaal twee genodigden, die na de shift waar ze voor uitgenodigd waren, het gebouw weer verlieten. Om het nog spannender te maken voor de presenterende leerlingen zijn de presentaties steeds via livestream uitgezonden voor geïnteresseerden thuis. Zo hebben we op een goede manier iedereen kunnen betrekken bij dit spannend weekend en tegelijk de welbekende coronamaatregelen kunnen naleven.

We kijken terug op een weekend, gevuld met mooie presentaties over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bij sommige leerlingen liepen de zenuwen hoog op, maar ze stonden er toch maar! We zijn er als school trots op dat we deze leerlingen hebben mogen begeleiden. Ze hebben er samen met de gasten, de begeleiders, de mentoren, de mannen van de livestreaming en de organisatie voor gezorgd dat dit een onvergetelijk weekend is geworden.

Bedankt aan iedereen!

Coördinator Eindwerkstukken
Kelly Kusters

| Terug

Archief