X
GO

Eindwerkstuk presentaties

Geplaatst op:

Over niet al te lange tijd is het weer zover: onze Havo en Vwo eindexamenleerlingen presenteren de eindwerkstukken.

De leerlingen hebben ruim zes maanden lang aan de werkstukken kunnen werken. De schriftelijke verslagen zijn inmiddels klaar en worden op dit moment beoordeeld door het team van begeleiders. Elk werkstuk wordt door twee docenten onafhankelijk van elkaar nagekeken.

De mondelinge presentatie van het eindwerkstuk is ook onderdeel van de beoordeling. Zoals altijd zijn hierbij ouders, broers, zussen, oma’s, opa’s, vrienden, medeleerlingen, leraren en begeleiders van harte welkom. Het is immers, op de diploma-uitreiking na, het belangrijkste én spannendste moment uit de schoolloopbaan van onze leerlingen.

Het exacte presentatieschema is inmiddels bekend en vindt u elders op deze website.

De leerlingen van de klassen 12A en 12B presenteren op vrijdagavond 7 december (van 17.20 uur tot ca. 22.00 uur) en op zaterdag 8 december (van 9.00 uur tot ca. 15.30 uur).

In de pauzes zorgen de leerlingen van klas 11C voor koffie, thee, fris en iets lekkers. Op zaterdag wordt tussen 12.25 uur en 13.05 uur een lekkere lunch aangeboden.

De leerlingen van de klassen 11A en 11B presenteren op vrijdagavond 14 december van 17.20 uur tot ca. 22.00 uur) en op zaterdag 15 december (van 9.00 uur tot ca. 16.00 uur).

In de pauzes zorgen de leerlingen van klas 10C en 10D voor koffie, thee, fris en iets lekkers. Op zaterdag wordt tussen 12.25 uur en 13.05 uur een lekkere lunch aangeboden.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op een van deze momenten!

Leon van de Wouw

Coördinator eindwerkstukken l.vandewouw@novalis.nl

| Terug

Archief