X
GO
Archive by month: 2019-6Terug
Op dinsdag 20 juni, een prachtige en gezellige dag, werd er op de terreinen van de Technische Universiteit in Eindhoven het Eindtoernooi Slagbal gespeeld. Dit eindtoernooi sloot een "seizoen" af waarin de leerlingen, in hun rol, veel over het spel maar ook zichzelf en de ander hebben geleerd.
Lees verder

Ultimate Frisbee toernooi op het Novalis

Geplaatst op:
Het 4de Ultimate Frisbee toernooi is op vrijdag 21 juni onder ideale omstandigheden gespeeld op de terreinen van hetSportcentrum van de TU/e. Dit eindtoernooi sloot een "seizoen" af waarin de leerlingen, in hun rol veel, over het spel, maar ook over zichzelf en de ander hebben geleerd.
Lees verder
Slim.nl is dé webwinkel waar je alles vindt om het schooljaar relaxed en succesvol door te komen. Van laptop en software tot handige gadgets; je vindt het bij Slim.nl tegen speciale onderwijsprijzen!
Lees verder

Softbalteam uit klas 9D in "Hall of Fame"

Geplaatst op:
Op dinsdag 18 juni heeft het team Erwtesnert op een met zon overgoten ochtend het Eindtoernooi Softbal voor de klassen 9 gewonnen. Na een spannende finale trokken de leerlingen uit 9D aan het langste eind.
Lees verder

Vacature leraar Engels

Geplaatst op:
Het Novalis College heeft een vacature van 7 lesuren Engels in de bovenbouw van het Vmbo-t: met ingang van 1 augustus 2019.
Lees verder

Klas 11C bokst er buiten op los!

Geplaatst op:
Op maandag 3 juni gaven Eva Propsma (11C) en Noortje Colen(11C) een workshop Boksen. Dit evenement vond plaats op de Playground, buiten,..
Lees verder

Nominatie voor Fenne Kusters : "Wat doe jij morgen?"

Geplaatst op:
Fenne Kusters uit klas 8A was op 12 juni jl. één van de 20 genomineerde prijswinnaars bij de verhalencompetitie “Wat doe jij morgen?” van Randstad Onderwijs & Van Dijk Educatie. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat er ruim 1600 verhalen waren ingezonden.
Lees verder

Pauzeplay brengt brugklassers in beweging

Geplaatst op:
Het Novalis College in Eindhoven staat dit voorjaar op tegen het zitgedrag van jongeren. Op woensdag 12 en vrijdag 14 juni werden de leerlingen tijdens het project Pauzeplay uitgedaagd om de pauze bewegend door te brengen.
Lees verder
Het profielwerkstuk van vwo-leerlinge Samira van de Meulengraaf uit klas 12b – over haar zoektocht naar haar donorvader – is op dinsdag 11 juni tijdens de uitreiking van de KNAW Onderwijsprijs 2019 door een jury van topwetenschappers bekroond met de tweede prijs.
Lees verder

PauzePlay

Geplaatst op:
Klas 7, jullie zitten te veel!Wij gaan jullie helpen met PauzePlay op woensdag 12 juni en vrijdag 14juni...
Lees verder

Archief