X
GO
Archive by month: 2019-10Terug
Alle leerlingen van de vier vrijescholen in de regio vierden op maandag 28 oktober in het Parktheater in Eindhoven op grootse wijze het 100-jarig bestaan van het vrijeschoolonderwijs. Ze leefden zich creatief uit tijdens allerlei workshops en klonken als klokken tijdens het koorzang in de grote zaal.
Lees verder
Novalis-leerling Flip Stroom uit klas 7B sleepte op 20 oktober de eerste prijs in de wacht tijdens de Shorts by Kids-competitie van Cinekid. Flip maakte een stopmotion-film over zijn lievelingsband The Beatles.
Lees verder
Nog maar een paar dagen. En dan vieren de vier vrijescholen in de regio Eindhoven/ Helmond het 100-jarig bestaan van het vrijeschoolonderwijs in het Parktheater. Alle medewerkers en leerlingen van Vrije School Brabant, Vrije School de Regenboog, Novalis College en Vrije School Peelland zijn erbij.
Lees verder
Het is deze week stil op het Novalis College. Traditiegetrouw trekken de leerlingen er in oktober op uit. Tijdens de werkweek (klas 7 en 9) en excursie/ activiteitenweek ontmoeten de ze de wereld om hen heen én elkaar!
Lees verder

Archief