X
GO
Archive by month: 2018-9Terug

Schoolorkest IN CONCERT 2019

Geplaatst op:
Repetities twee keer in de maand op donderdag tussen 15.00-17.00. Iedere leerling is welkom, elk niveau.
Lees verder
Binnen het Novalis College biedt het begeleiden van nieuwe leerkrachten en stagiaires kansen om onszelf verder te ontwikkelen. Als team LO gaan we de komende tijd stil staan bij de functie van toetsen (summatief versus formatief); beoordelingsinstrumenten, scoringsregels; beoordelingsvormen en –situaties.
Lees verder

Michaël

Geplaatst op:
Hoe moedig ben je? Op 3 oktober vieren we op school het Michaëlsfeest. Na twaalf uur vervallen de lessen en gaat iedereen aan de slag.
Lees verder

Op naar Brest

Geplaatst op:
Wist je dat de Fransen echt heel veel eten, zelfs warm op school in de grote pauze die wel twee uur duurt?! Na de ontvangst van een groep leerlingen uit Brest, is het nu aan ons om 1000 kilometer te reizen. Een week lang zullen we met 14 tiende klassers in Brest verblijven.
Lees verder

Toneelvoorstelling klas 10B

Geplaatst op:
Volwassen worden, hoe doe je dat? Moet je dit afkijken van de hazen en de forellen in de beek, of juist volwassenen in alle details nadoen? Blijf je op het rechte pad of gaat het alleen maar om het doel? Klas 10B oefent momenteel hard om op 14 september een levendige bewerking van Pinokkio op de planken te zetten. Komt dat zien, komt dat zien!
Lees verder
Tijdens de lessen Lichamelijke Opvoeding hebben we samen met de leerlingen uit klas 8 onderzocht wat hoort bij goed samenwerken. De leerlingen gaven blijk van een groot collectief inzicht waar volwassenen nog wat van kunnen leren.
Lees verder

ANWB Streetwise next level

Geplaatst op:
Op maandag 3 september bezoekt de ANWB onze school met een interactief en opvallend verkeersprogramma.
Lees verder

Archief