X
GO

Brief uit Rusland

Geplaatst op:
Bijzondere post tijdens de coronatijd! Angelina Troitskaia, één van de Russische leerlingen die deelnam aan het uitwisselingsprogramma van het Novalis College met school #20 in Pskov schreef ons over haar ervaringen in Rusland.
Lees verder
De hoofdonderwijsperiode Toneel van klas 10 kreeg tijdens de lockdown een speciaal karakter. De leerlingen maakten er een serie over
Lees verder

Novalis College Krant Zomer 2020

Geplaatst op:
Novalis College Krant Zomer 2020
Lees verder

Tekeningen van leerlingen uit klas 8B

Geplaatst op:
Door de uitbraak van het Coronavirus werden de lessen tekenen digitaal uitgevoerd. De leerlingen maakten thuis hun tekeningen en stuurden ze massaal op.
Lees verder

Werkstukken textiele werkvormen

Geplaatst op:
In deze PowerPoint kunt u zien wat door de leerlingen uit klassen 7 en 8 gemaakt is de afgelopen tijd.
Lees verder

Examenresultaten 2020

Geplaatst op:
Op donderdag 4 juni zijn de examenuitslagen berekend en bekend gemaakt. De mentoren hebben in de loop van de ochtend alle kandidaten gebeld. Geslaagde kandidaten konden...
Lees verder

Net geen Vakkanjer-hoofdprijs voor Stay Healthy

Geplaatst op:
Ze grepen op 11 juni net naast de hoofdprijs. Maar Elise, Romi, Rosa en Lorianne uit 8A mogen trots terugkijken op hun deelname aan de Vakkanjer Explorer Competitie 2019-2020. Ze wisten als enige team uit Noord-Brabant door te dringen tot de finale.
Lees verder

Corona Protocol Novalis College

Geplaatst op:
Corona Protocol Novalis College.
Lees verder
Je kunt niet onopgemerkt circusacts uitvoeren aan een lint in een vijftien meter hoge boom. Dat ondervonden Anne en Jet, twee leerlingen uit klas 8C. Ze beoefenen momenteel in de buitenlucht hun sport Aerial Silk. En Omroep Brabant legde dat vast.
Lees verder

Novalis leerlingen naar landelijke finale Vakkanjers

Geplaatst op:
Team Stay Healthy van het Novalis College heeft zich als enige Noord-Brabantse afvaardiging geplaatst voor de landelijke eindstrijd van de Vakkanjer Explorer-competitie 2020. Elise, Romi, Rosa en Lorianne uit 8A bedachten een ruggensteun voor rollator-gebruikers. In totaal dingen nog acht teams mee naar de titel. Op 11 juni maakt de jury via een livestream bekend wie de wisseltrofee krijgt.
Lees verder
Pagina 1 van 10 EersteVorige [1]

Archief