X
GO

Kunstweken leerlingen klas 7 en 8

Geplaatst op:
Klik op bijgaande link voor een presentatie over onze kunstweken. Deze presentatie is gemaakt door onze leerlingen.Veel plezier.
Lees verder

Leerlingen Novalis storten zich op opera

Geplaatst op:
‘Ode aan fantasie in maatschappij die veel van je verwacht’Leerlingen van 4 havo van het Novalis College in Eindhoven werken onder leiding van theaterdocente Daphne van Ommen mee aan een project rond ‘Don Quichot’ van Opera2Day, dat te zien is in Parktheater.
Lees verder

Toneelperiode klas 12A

Geplaatst op:
Tijdens de toneelperiode heeft klas 12A gewerkt aan het stuk” Neus!” een bewerking van “Çyrano de Bergerac”.
Lees verder

Kletsen en werken op gezellige open dag

Geplaatst op:
De afgelopen twee edities waren online. Maar op zondag 29 januari gingen om 11.00 uur onze deuren weer open voor de jaarlijkse open dag. De basisscholieren en hun ouders stroomden direct naar binnen voor een gezellige dag vol gesprekken, karweitjes en minilessen. In totaal bezochten maar liefst 1500 belangstellenden onze open dag.
Lees verder

Kennismaken met Novalis tijdens minilesjes

Geplaatst op:
Zo’n 135 basisschool leerlingen maakten op woensdag 16 november kennis met het Novalis College tijdens speciaal voor hen georganiseerde minilessen. De middag was volledig volgeboekt. Op 1 februari is er weer een middag met minilessen.
Lees verder

Infoavond trekt ruim 450 belangstellenden

Geplaatst op:
De belangstelling voor het middelbare vrijeschoolonderwijs is enorm. Op dinsdag 8 november bezochten ruim 450 bezoekers de jaarlijkse infoavond. Voor een groot deel was het de eerste kennismaking met het Novalis College.
Lees verder

Werkweek

Geplaatst op:
De leerlingen van klas 7 hebben de handen uit de mouwen gestoken in de natuur.Er is geklommen en getokkeld, er zijn biggen geknuffeld maar vooral ook heel plezier gemaakt.Klas 8 heeft de Gennepermolen bezocht en de Hoeve, zich uitgeleefd met bubbelballen, het...
Lees verder

Diversiteitscode

Geplaatst op:
In deze diversiteitscode spreken de leden van de Vereniging van vrijescholen zich uit over diversiteit, toegankelijkheid, kansengelijkheid en discriminatie. We gaan in op de uitgangspunten voor en achtergrond van vrijeschoolonderwijs en op de doorwerking in de onderwijspraktijk en schoolorganisatie.
Lees verder

WOW-dag: rennen voor Nina Pacha

Geplaatst op:
De jaarlijkse World of Waldorfdag stond op 14 oktober in het teken van Nina Pacha, een schoolgemeenschap in de buurt van Quito, Ecuador. Tijdens de WOW-dag zetten scholen wereldwijd zich in voor vrijescholen die het moeilijk hebben. Het Novalis College organiseerde een sponsorloop.
Lees verder

Klas 10 B speelt Julia en Julliette

Geplaatst op:
Een mooie bewerking van Romeo en Julia. In onze klas zitten 11 meiden en wij wilden geen man spelen dus we hebben besloten om van alle mannen in het stuk vrouwen te maken.
Lees verder
Pagina 1 van 2 EersteVorige [1]

Archief